Vikinglotto

Trækning
Vindertal
 • 16
 • -
 • 25
 • -
 • 27
 • -
 • 30
 • -
 • 33
 • -
 • 46
Tillægstal
 • 6
Supertal
 • 0
0

Præmieprognose

6 rigtige + 1 tillægstal 0 0
6 rigtige 0 0
5 rigtige + 1 tillægstal 5 54.961
5 rigtige 29 5.065
4 rigtige + 1 tillægstal 260 383
4 rigtige 1804 119
3 rigtige 36878 60

Trækning i Vikinglotto

Vikinglotto startede d. 17 marts i 1993 og har derfor en del år på bagen efterhånden. Vikinglotto er et fælles lotteri mellem nordiske lande. Der er i alt otte lande, der kan købe kuponer til og deltage i Vikinglotto. De otte lande er: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen. De otte lande spiller om en fælles første og andenpulje. Vikinglotto går ud på, at man skal forsøge at ramme seks rigtige hovedtal ud af 48 mulige og et rigtigt vikingtal ud af otte mulige. Vikinglotto er et tilfældighedsspil, og du kan derfor på ingen måde regne de rigtige tal ud. Førstepræmien i Vikinglotto er altid på mindst 19 millioner kroner. Førstepræmien i Vikinglotto kan stige op til 220 millioner kroner. Hvis førstepræmien når til 220 millioner kroner, så vil de efterfølgende penge bliver overført til andenpræmien. Der er en fast mindstepræmie på 60 kroner. Du vil altså aldrig kunne vinde et beløb under værdien for en Lyn-Vikinglotto med 10 rækker. 

Onsdagens vindertal i Vikinglotto

Hovedprincipperne i Vikinglotto er enkle. Det gælder om at finde de seks rigtige hovedtal sammen med det ene rigtige vikingtal. Man kan dog købe mange forskellige slags kuponer: Lyn Vikinglotto, System Vikinglotto, Vælg selv vikinglotto, Lykke vikinglotto og Vikinglotto PLUS. Som nybegynder kan det være en smule svært at finde hoved og hale i de forskellige kuponer, men det kan du heldigvis få hjælp til her på siden, hvor vi guider dig igennem og fortæller dig om de forskellige slags kuponer, du kan købe til Vikinglotto. Der er ikke en type kupon, der er bedre end en anden. Det afhænger helt og holdent af, hvad du er til. Du kan købe en joker med for 10 kroner til Vikinglotto. Når du spiller med joker, så er der gennemsnitligt syv millioner kroner på højkant i førstepræmiepuljen. 

Vikinglotto fra mobilen

Du kan downloade den nye lottoapp til både Android og Apple-enheder, og så kan du købe dine lottokuponer direkte fra dine mobile enheder. Du kan købe kuponer til Vikinglotto selvfølgelig, og så kan du også købe lottokuponer til de andre lotterispil som Danske Spil udbyder. Du kan altså altid have dine millionchancer lige ved hånden, og det er da smart! 

Del din viking-gevinst med os her på siden

Har du vundet en gevinst i Vikinglotto? Uanset om det er den helt store gevinst, eller det er den lidt mindre, så vil vi gerne høre fra dig. Vi vil gerne dele din vinderhistorie med de andre besøgende her på Vindertal. Hvis du har en god vinderhistorie, så send en mail til os på mail@vindertal.com med information omkring dig selv og din gevinst. Hvis du vinderhistorie er god, så deler vi den her på siden til glæde og gavn for både dig og andre Vikinglotto-spillere. 

FAQ VikingLotto

Hvis du sidder med et spørgsmål til Vikinglotto, så kan du med stor sandsynlighed finde svaret på dit spørgsmål her. Vi giver dig nemlig en FAQ med de mest stillede spørgsmål omkring Vikinglotto.

Hvad er Vikinglotto?
Vikinglotto er et nordisk fælleslotteri, hvor det gælder om at få seks rigtige hovedtal ud af 48 mulige + et rigtigt vikingtal for at vinde førstepræmien. Vikinglotto blev etableret tilbage d. 17 marts i 1993. Der er otte nordiske lande med i Vikinglotto: Danmark, Sverige, Norge, Estland, Finland, Letland, Island og Litauen. 

Hvem vandt Vikinglotto?
Det er ikke muligt at se, hvilken person der har vundet Vikinglotto. Det eneste du kan se, det er de seneste vindertal – og hvor mange vindere der har været til de forskellige gevinster (6 rigtige, 5 rigtige osv.)

Vinderen af hovedpræmien er den, der har flest rigtige tal.  (seks rigtige + vikingtal)

Hvad er vikingtal?
Vikingtal er et tal mellem 1-8, som du skal have rigtigt på din kupon sammen med seks rigtige hovedtal for at vinde førstepræmiepuljen.

Hvad er joker?
Du kan købe en joker med til din Vikinglotto for 10 kroner. Når du spiller joker, så får du to syvcifrede tal med på din Vikinglottokupon. Tallene vælges tilfældigt fra højre. Du vinder med to rigtige på de to sidste cifre. Eks: 3754917

Hvad koster Vikinglotto?
Prisen for en onsdagslotto varierer alt efter, hvor mange rækker du vil have, om du vil have joker eller ej osv. En almindelig Lyn lotto kupon med 10 rækker koster 60 kroner – med joker koster denne kupon 70 kroner. En række koster 6 kroner.

Vikinglotto hvordan spiller man?
Man spiller med i Vikinglotto ved at købe en kupon enten online eller hos en Danske Spil forhandler. Her kan man købe en Lyn VikingLotto. En Lyn vikinglotto  er en kupon, der er udfyldt med tal på forhånd. Alternativt kan man selv udfylde tallene. Når du først har købt en kupon, eller måske blot en række, så deltager du i den næste lodtrækning i VikingLotto

Vikinglotto, hvordan vinder man?

Du vinder førstepræmien ved at have seks rigtige hovedtal ud af 48 mulige tal + et rigtigt vikingtal.

Førstepræmien: Seks rigtige tal på en række + vikingtal

Andenpræmien: Seks rigtige tal

Tredjepræmien: Fem rigtige tal + vikingtal

Fjerdepræmien: Fem rigtige tal

Femtepræmien: Fire rigtige tal + vikingtal

Sjettepræmien: Fire rigtige tal

Syvendepræmien: Tre rigtige tal

Hvad tid lukker Vikinglotto?
Du kan købe en kupon til Vikinglotto indtil kl. 18 på den pågældende onsdag. Kuponer købt herefter vil gælde til næste uges lodtrækning.

Hvad tid kommer Vikinglotto?
Tallene til Vikinglotto bliver trukket omkring kl. 18.00 i Norge om onsdagen. Du kan desværre ikke se trækningen af tallene til Vikinglotto i Danmark.

Hvor trækkes Vikinglotto?
Tallene til Vikinglotto bliver trukket i Norge omkring kl. 18.00, men trækningen bliver desværre ikke sendt i Danmark.

Hvor mange spiller Vikinglotto?
Der er i alt otte lande der deltager i Vikinglotto. De otte nordiske lande er: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Island, Litauen og Letland.

Vikinglotto, hvor mange tal?
Du skal have seks rigtige hovedtal + et rigtigt vikingtal for at vinde førstepræmien i Vikinglotto.

Vikinglotto hvor mange lande?
Der er i alt otte lande, der deltager i og kan vinde præmierne i onsdagslotto. De otte lande er: Danmark, Sverige, Litauen, Letland, Estland, Finland, Island og Norge.

Hvornår startede Vikinglotto?
Vikinglotto startede i 1993, mere præcist d. 17 marts 1993. Spillere fra de otte nordiske lande har altså spillet med i mere end 20 år.

Hvad er den største gevinst vundet i Vikinglotto?
Den største gevinst vundet i Vikinglotto var på 56.789.170 kroner og blev vundet i august 2013.

Hvornår sendes Vikinglotto?
Vikinglotto sendes ikke i hverken TV eller på Danske Spils net tv. De seneste udsendelser fra Vikinglotto hos Danske Spil stammer fra 2014. VikingLotto bliver sendt i Norge omkring kl. 18.00, men kan altså ikke ses på dansk tv.

Hvordan tjekker man Vikinglotto?
Du kan selv tjekke din kupon ved at finde vindertallene til Vikignlotto her på siden. Du kan også finde vindertallene hos Danske Spil. Har du købt din kupon online, så kan du automatisk tjekke din kupon hos Danske Spil. Hvis du har købt en fysisk kupon hos en Danske Spil forhandler, så kan du også få dem til at tjekke kuponen. De tjekker kuponen ved at køre den igennem en maskine.

Af Peter Larsen
Google+:

Google+

Facebook

160x600-Live-DK