Genveje til lotto

For at du kan få et bedre overblik over Vindertal.com, har vi her lavet et sitemap over siden. Her finder du nemt vej til de vigtigste ting om lotto, de tilhørende lottotal og vindertal samt seneste nyt fra lørdags lotto og onsdagslotto.

Danske Spil - er den officielle udbyder af lotto i Danmark. Læs om Danske Spil og deres historie fra dengang de hed Dansk Tipstjeneste og til i dag, hvor de hedder Danske Spil og har et stort udvalg af produkter.

LynLotto - gider du ikke selv sidde og finde dine lottotal? Så skal du prøve LynLotto. Vi guider dig gennem LynLottos fordele (og ulemper), så du kan spille lotto på ganske få sekunder og have samme gevinstchance.

Lørdag - at finde lottotal lørdag er lidt af en national hobby i Danmark. Her finder du altid de seneste lottotal lørdag sammen med præmieprognoser og næste uges jackpot.

Onsdag - onsdagslotto er spillet, hvor der både findes en almindelig jackpot og Superpuljen. I onsdagslotto starter jackpotten på 7+2 millioner, men vokser sig hurtigt stor. Du skal ramme seks vindertal i onsdagslotto.

Regler - er du usikker på, hvordan de nuværende lotto regler er? Så kan du læse de aktuelle regler for lotto her. Det omhandler indlevering af kuponer, hvor mange lottotal trækkes og så videre.

Statistik - kan du godt lide at sidde og 'nørde' lidt med noget lotto statistik, så du kan se, hvilke lottotal, du skal vælge i denne uge? Så prøv vores gratis lotto statistik, som indeholder alle vindertal siden den første trækning i 1989.

PLUS / abonnement - Lotto Plus er Danske Spils abonnement til folk, der ikke gider udfylde en lottokupon hver uge, men som bare vil have et lotto abonnement, som kører automatisk. Dette hedder Lotto PLUS!

Vindertal - de henholdsvis seks og syv rigtige lotto vindertal fra onsdagslotto og lørdags lotto er nøglen i lotto. Se her, hvad de seneste lotto vindertal har været og vælg dine egne til fremtidig lotto.

Nyheder

Google+

Facebook

160x600-Live-DK