Spil onsdagslotto - sådan fungerer det

Onsdagslotto er nemt at komme i gang med. Du kender formentlig allerede til Lotto fra om lørdagen, som også kaldes for Lørdags Lotto. Om lørdagen skal der findes syv vindertal blandt 36 mulige lottotal, men i onsdagslotto er lottospillet noget anderledes. Det er vigtigt at vide, inden du trykker på "knappen" og Spil lotto onsdag. Hvad end du spiller lotto lørdag eller lotto onsdag gælder det dog, at du både kan indlevere din lottokupon på internettet hos Danskespil.dk eller nede i din lokale tips og lotto-kiosk.

Onsdagslotto - 48 mulige vindertal

Inden du sætter dig til at spille på lottotal onsdag skal den største forskel i forhold til almindelig lotto nævnes. I Onsdags Lotto gælder det nemlig om at finde seks lotto vindertal - altså et mindre end i lørdags lotto - men til gengæld skal du også finde dine seks vindertal blandt 48 mulige lottotal. I Onsdags Lotto - det der tidligere hed Viking Lotto - skal du nemlig vælge mellem lottotallene 1 og 48, så der er altså yderligere 12 potentielle vindertal i puljen. Nogen kan bedre lide onsdagslotto netop af denne grund, andre sværger til Lørdags Lotto af samme grund og en helt tredje del af lottospillerne er formentlig ligeglade.  På grund af, at man kun skal udvælge seks vindertal, er der naturligvis heller ikke et krav om syv rigtige lotto vindertal for at vinde førstepræmien. Der skal derimod seks vindertal til i Onsdags Lotto for at være med i kampen om de rigtig mange millioner, men der er også (pæne) gevinster til fem rigtige lottotal + tillægstal, fem rigtige vindertal, fire rigtige vindertal og tre rigtige vindertal.

Onsdagslotto med Supertal og ekstra tillægstal

I onsdagslotto har du chancen for at vinde den helt store lottogevinst, hvis du har seks rigtige vindertal og samtidig rammer onsdagslottos supertal. Supertallet trækkes før den rigtige lottotrækning og er et nummer mellem 1 og 48. Rammer du så både dette supertal og de seks rigtige vindertal i onsdagslotto, så kan du virkelig se frem til den store lottogevinst. Der vokser nemlig løbende en stor jackpot op, da supertallet ikke rammes hver uge. Der er altså mulighed for den helt store gevinst i onsdagslotto, hvor der desuden trækkes to tillægstal i stedet for ét, som det sker i lørdags lotto.

Onsdagslotto - udfyld selv, spil system eller lykke onsdagslotto

Når du skal spille onsdagslotto er der tre muligheder, hvis du selv vil vælge dine lottotal. Du kan vælge at spille onsdagslotto på den klassiske måde ved selv at udfylde lottorækker med seks vindertal i hver, men du har også to andre muligheder. Du kan forsøge dig med lykke onsdagslotto, hvor du kan vælge mellem et og fem lottotal, som går igen på alle dine rækker. De lottotal, som du ikke selv vælger, dem udfylder Danske Spils system så for dig. Dermed kombinerer du en almindelig onsdagslotto med en onsdags lynlotto. Din tredje og sidste mulighed, hvis du selv vil vælge dine vindertal til onsdagslotto, er et lottosystem. Her er du med til at vælge dine egne tal, men alt efter hvilket lottosystem du vælger, har Danske Spils system også indflydelse på, om du vinder de mange lottomillioner.

Google+

Facebook

160x600-Live-DK