Onsdagslotto

Trækning
Vindertal
 • 16
 • -
 • 25
 • -
 • 27
 • -
 • 30
 • -
 • 33
 • -
 • 46
Tillægstal
 • 6
Supertal
 • 0
0

Præmieprognose

6 rigtige + 1 tillægstal 0 0
6 rigtige 0 0
5 rigtige + 1 tillægstal 5 54.961
5 rigtige 29 5.065
4 rigtige + 1 tillægstal 260 383
4 rigtige 1804 119
3 rigtige 36878 60

Onsdagslotto

Onsdagslotto har eksisteret i fire år mindre end det almindelige lotto, men det er stort set ligeså populært som almindelig lotto hos danskerne. Når der udtrækkes lottotal onsdag er der nemlig de samme store millionbeløb på spil hver eneste uge, og rent faktisk er lottopuljerne i onsdagslotto oftest større end i lørdags lotto. I onsdags lotto er der nemlig en hel del flere kombinationsmuligheder, hvorfor lottopuljen oftere i onsdags lotto vokser sig rigtig stor. Du har sikkert også hørt eller selv spillet med i onsdags lotto i nogle uger, hvor medierne har skrevet meget om puljer helt op omkring 50-60 millioner kroner. Disse astronomiske beløb kommer i spil, fordi lottotal onsdag også indeholder noget kaldet for et 'Supertal'. Dette gør, at du kan vinde den helt store lottogevinst ved at ramme både seks rigtige vindertal i onsdags lotto samt det udtrukne supertal.

Onsdagslotto med lottotal hver onsdag

Onsdagslotto så dagens lys for første gang tilbage i 1993, hvor den første trækning fandt sted d. 17. marts. Dengang hed det dog ikke lotto onsdag, men derimod Viking Lotto. Dette var et samarbejde mellem spilleselskaberne i Danmark, Finland, Norge og Island frem til 2000, hvor også Estland blev lukket ind i lottovarmen. Et år senere - i 2001 - ændrede Viking Lotto så navn til Onsdags Lotto, som vi kender det i dag her i Danmark. Lottosamarbejdet med de andre lande er dog fortsat siden da, så det er altså fortsat ikke kun danskere, du kæmper med lottogevinsterne om - dette gør dog også lottopuljerne større! I dag er det dog kun førstepræmiepuljen samt puljen med det ekstra Supertal, som er fælles for alle landene. Afviklingen og de resterende lottogevinster står hvert enkelt lands spilleudbyder for, når dine lottotal onsdag udtrækkes.

prøve

Find dine lottotal i onsdags lotto

Selvom onsdagslotto stort set er noget, som alle danskere kender til, så er det ikke nødvendigvis 'lige ud ad landevejen' første gang man forsøger at finde de gyldne vindertal til onsdagens lottotal. Således skal du blive klogere på, hvor meget du vil spille for, hvornår du vil spille, om du skal spille systemlotto og så videre. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig i gang med her på Vindertal.com, og det er også derfor, at du altid skal høje øje med menuen ud til venstre. Her vil der dukke flere underpunkter op, som kan gøre dig klogere på Onsdags lotto generelt, hvordan du spiller et lottosystem til onsdags lotto, finder brugbar lotto statistik og så videre.

Fortæl os din vinderhistorie med lottotal onsdag

Er du en af de heldige, der har vundet den helt store lotto gevinst på flere millioner, eller har du hevet en mindre gevinst hjem fra Danske Spils Onsdags Lotto? Så vil vi gerne stille plads her på Vindertal.com til rådighed, så du kan dele din onsdagslotto vinderhistorie med vores andre besøgende. Du skal blot sende en mail til mail@vindertal.com med lidt information om dig selv og din historie, og så vil vi læse den historie igennem og dele med brugerne her på Vindertal.com.

FAQ Onsdags Lotto

Sidder du og grubler over et spørgsmål omkring Onsdags Lotto, så kan det meget vel være, at du kan finde svaret på dit spørgsmål her. Her giver vi dig nemlig en FAQ over de mest stillede spørgsmål til Onsdags Lotto.

Hvad er onsdagslotto?
Onsdagslotto er et lotteri, hvor det gælder om at få seks rigtige tal ud af 48 mulige tal for at vinde førstepræmien. Onsdagslotto har eksisteret siden 17 marts 1993. Dengang gik lotteriet dog under navnet Viking lotto. Der er flere europæiske lande med i Onsdagslotto modsat i Lørdags lotto, hvor det kun er danske spillere, der kan købe kupon til lotteriet.  

Hvem vandt onsdagslotto?
Det er ikke muligt at se, hvem der har vundet onsdagslotto. Det eneste du kan se, det er de seneste vindertal – og hvor mange vindere der har været til de forskellige gevinster (6 rigtige, 5 rigtige osv.)

Vinderen er den, der har flest rigtige tal. 

Hvad er supertal?
Supertal trækkes forud for de almindelige lottotal. Superpuljen udløses, hvis supertallet også er et af de almindeligt udtrukne tal.

Hvad koster onsdagslotto?
Prisen for en onsdagslotto varierer alt efter, hvor mange rækker du vil have, om du vil have joker eller ej osv. En almindelig Lyn lotto kupon med 10 rækker koster 40 kroner – med joker koster denne kupon 50 kroner. En række koster 4 kroner.

Hvad tid lukker onsdagslotto?
Du kan købe en lottokupon til onsdagslotto indtil kl. 18 på den pågældende onsdag. Lottokuponer købt herefter vil gælde til næste uges lodtrækning.

Hvad er superpuljen onsdagslotto?
Superpuljen er en ekstra stor pulje, du har mulighed for at vinde, hvis du både har seks rigtige og hvis et af disse tal, også er supertallet.

Hvad tid kommer onsdagslotto?
Tallene til onsdagslotto bliver trukket omkring kl. 18.00 i Norge om onsdagen. Det er desværre ikke muligt, at se trækningen af tallene til onsdagslotto i Danmark.

Hvor trækkes onsdagslotto?
Onsdagslotto trækkes i Norge omkring kl. 18.00, men det er desværre ikke muligt at se trækningen.

Hvor mange spiller onsdagslotto?
Der er i alt otte lande med i Onsdags lotto. De otte lande er: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen. Der er ikke nogle præcis tal på, hvor mange personer der spiller Onsdags lotto.

Onsdagslotto hvor mange tal?
Du skal have seks rigtige tal for at vinde førstepræmien i Onsdagslotto. For at vinde Superpuljen så skal et af disse seks tal også matche supertallet.

Onsdagslotto hvor mange lande?
Der er i alt otte lande, der deltager i og kan vinde præmierne i onsdagslotto. De otte lande er: Danmark, Sverige, Litauen, Letland, Estland, Finland, Island og Norge.

Hvornår startede onsdagslotto?
Onsdagslotto startede tilbage i 1993, mere præcist d. 17 marts 1993. Dengang gik Onsdags Lotto under navnet Viking Lotto. Først i 2001 skiftede navnet til Onsdagslotto.

Hvad er den største gevinst vundet i Onsdags lotto?
Den største gevinst vundet i Onsdags Lotto blev vundet i august 2013 og var på 56.789.170 kroner.

Hvornår sendes onsdagslotto?
Onsdags Lotto sendes ikke i hverken TV eller på Danske Spils net tv. Her er de seneste udsendelser fra 2014. Onsdags Lotto sendes i Norge omkring kl. 18.00, men kan altså ikke ses på dansk tv.

Onsdagslotto hvordan spiller man?
Man spiller med i Onsdags Lotto ved at købe en kupon enten online eller hos en Danske Spil forhandler. Her kan man købe en Lyn Lotto, hvilket er en kupon, der er udfyldt med tal på forhånd. Alternativt kan man selv udfylde tallene. Når du først har købt en kupon, eller måske blot en række, så deltager du i Onsdags Lotto.

Onsdagslotto, hvordan vinder man?

Du vinder førstepræmien ved at have seks rigtige tal ud af 48 mulige tal.

Førstepræmien: Seks rigtige tal på en række.

Andenpræmien: Fem rigtige tal + et tillægstal på en række.

Tredjepræmien: Fem rigtige tal på en række.

Fjerdepræmien: Fire rigtige tal på en række.

Femtepræmien: Tre rigtige tal på en række.

Superpuljen udløses, hvis du har seks rigtige tal, hvoraf et af tallene er det samme som Supertallet. 

Hvordan tjekker man onsdagslotto?
Du kan selv tjekke din kupon ved at finde vindertallene her på siden eller hos Danske Spil. Har du købt din kupon online, så kan du automatisk tjekke din kupon der. Hvis du har købt en fysisk kupon hos en Danske Spil forhandler, så kan du også få dem til at tjekke kuponen. De tjekker kuponen ved at køre den igennem en maskine.

Af Peter Larsen
Google+:

Google+

Facebook

160x600-Live-DK