Vil du ha' 20 free spins hver dag resten af året?

2018-02-12

Årets vildeste konkurrence finder du allerede nu. Nordicbet har nemlig lanceret en kampagne, der giver dig chancen for at vinde 20 free spins om dagen - resten af 2018!

Cta Få Din Bonus

Tusindvis af free spins venter på dig

For at deltage i konkurrencen kræves der ikke særligt meget. Det eneste du skal gøre - udover at være bruger hos Nordicbet - er faktisk bare at tilmelde dig kampagnen, og spille løs på den stjernegode spilleautomat Cosmic Eclipse

Når du har spillet for mindst 100 kroner på Cosmic Eclipse, er du automatisk med i lodtrækningen om de 20 free spins dagligt resten af året. 

Nordicbet trækker to vindere hver eneste fredag, så der er stor mulighed for at vinde. Vil du forøge dine vinderchancer yderligere, kan du spille for endnu mere på Cosmic Eclipse.

Skulle du gå hen og blive den heldige vinder af konkurrencen, får du frit valg mellem en masse populære spilleautomater, eksempelvis Starburst, Gonzo's Quest samt Aloha.

Kom godt i gang med fin velkomstbonus

Er du ikke bruger hos Nordicbet allerede, kan du hente en lækker, lille velkomstbonus. Ved første indbetaling får du dit beløb fordoblet med op til hele 1.000 kroner.

Så er allerede godt dækket ind, når du skal spille løs på Cosmic Eclipse.

Sådan gør du:

 

1. Gå til Nordicbet - klik her!
2. Opret en konto
3. Foretag en indbetaling
4. Du modtager nu din bonus
5. Tilmeld dig kampagnen og spil Cosmic Eclipse

 

Regler og vilkår gælder.

Cta Få Din Bonus

160x600-Live-DK