Vejrudsigten byder på gaveregn

2017-09-04

Gaveregn er atter tilbage hos Danske Spil, men denne gang er det i selskab med den nye spilleautomat Vejrudsigten og en lodtrækning om et rejsegavekort på intet mindre end 25.000 kroner.

Cta Få Din Bonus

Gratis gaver til dig HVER dag

Hvis du ikke har tidligere kendskab til Gaveregn hos Danske Spil, så kan vi fortælle dig, at gaveregn betyder gaver hver eneste dag til dig. Du skal ikke gøre en hel masse for disse gaver forinden, du skal blot logge ind på din spilkonto og modtage dem. 

Gaverne i gaveregn består af forskellige slags gaver. Det kan være både en bonus til en spilleautomat, kontante præmier eller noget helt tredje.

Du ved det først, når du tager imod dagens gave. For at deltage i gaveregn, så skal du blot tilmelde dig kampagnen, og så skal du klikke på gavekortet hver dag inden midnat.

Du kan kun deltage, hvis du har en Danske Spil konto, der indeholder rigtige penge. Kampagnen gælder til og med d. 10/9 2017.

Regler og vilkår gælder.

Vind et rejsegavekort på 25.000 kroner

Du kan vinde et rejsegavekort på hele 25.000 kroner hos Danske Spil. Det kan du i forbindelse med lanceringen af deres nyeste spilleautomat Vejrudsigten. Vejrudsigten er en spilleautomat, der er helt unik. Den findes nemlig kun hos Danske Spil.

Vejrudsigten byder på al slags vejr, og du kan også opleve at årstiderne skifter, mens du sidder og spiller. Det er en super hyggelig og stemningsfuld automat, som også byder på gode gevinstmuligheder. Du kan nemlig også vinde jackpot-puljen The Big One, når du spiller med på Vejrudsigten.

For at deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort på 25.000 kroner, så er det eneste du skal gøre at spille én enkelt gang på Vejrudsigten for rigtige penge.

Kampagnen gælder til og med d. 10/9 2017.

Få 25 kr. gratis + 1.000 kr. i bonuspenge til Danske Spil

Hvis du ikke har en spilkonto hos Danske Spil, så kan du selvfølgelig ikke deltage i hverken gaveregn eller konkurrencen om rejsegavekortet på 25.000 kroner. Du kan dog ganske hurtigt få oprettet dig en konto, så du har mulighed for at få gaver i gaveregn og deltage i lodtrækningen om rejsegavekortet.

Der er 25 kroner gratis til nye spillere ved oprettelse, og så er der op til 1.000 kroner i bonuspenge, når du foretager din første indbetaling.

Sådan gør du:

1. Gå til Danske Spil - klik her!

2. Opret en konto med bonuskoden: CASINO

3. Du får 25 kroner sat ind på din spilkonto

4. Indtast bonuskoden: SPILLEAUTOMATER

5. Indbetal mindst 100 kroner

6. Du får 100 % igen på din indbetaling

Regler og vilkår gælder.

Cta Få Din Bonus

 

160x600-Live-DK