Prøv påskehjulet med præmier hver dag!

2017-04-11

Påsken betyder noget forskelligt for os alle hver især, men for Danske Spil betyder påske en bestemt ting, og det er: Præmier til alle hver dag på påskehjulet!

Påskehjulet Cta

Hent dine daglige gevinster hos Danske Spil

Danske Spil fejrer påsken med påskehjulet, og her kan du ikke kun vinde én gang. Nej, du kan vinde HVER dag helt frem til d. 23 april 2017. Det er altså en del præmier, bonusser og andet, som du kan nå at indløse. Præmierne er forskellige fra dag til dag, og du kan kun indløse den præmie, du har vundet - den dag du har vundet den.

Sådan fungerer det:

Det er ganske enkelt at komme i gang med påskehjulet hos Danske Spil. Du skal blot logge ind på din konto, klikke på kampagner og finde påskehjulet. Her drejer du så hjulet ved hjælp af musen. Det æg eller den kylling der lander foran pilen, afslører hvilken præmie du har vundet. Præmien kan være alt fra et gavekort til gaveregn, en 100 % indbetalingsbonus op til 500 kroner eller noget helt tredje.

Regler og vilkår er forskellige alt efter hvilken gevinst, du har vundet.

Du kan altså gøre påskedagene en del sjovere og samtidig få noget andet og mere ud af dine spil, hvis du benytter dig af påskehjulet hos Danske Spil.

Ny hos Danske Spil? Få din velkomstpakke i dag

Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos Danske Spil, så tager det heldigvis ikke særlig lang tid at oprette sådan en. Derudover er der velkomstbonusser til nye medlemmer. Hos Danske Spil er der 25 kroner kvit og frit, og så er der op til 1.000 kroner i bonus, når du foretager din første indbetaling. 

Sådan gør du:

1. Gå til Danske Spil - klik her!

2. Opret en konto med bonuskoden: CASINO

3. Du modtager 25 kr. til din konto

4. Indtast bonuskoden: SPILLEAUTOMATER

5. Indbetal 100-1.000 kroner.

6. Du modtager 100 % igen på din indbetaling.

Regler og vilkår gælder.

Påskehjulet Cta

160x600-Live-DK