Ny jackpot-automat hos SPILNU

2017-11-06

Hos SPILNU er endnu en jackpot-automat blevet tilføjet til spiludvalget. Det giver dig endnu en mulighed for at vinde en progressiv pulje på noget helt unikt spilindhold.

Cta Få Din Bonus

Jackpotten starter ud på 200.000 kroner

Jewel Heist er titlen på den nyeste spilleautomat hos SPILNU. Denne nye jackpot-automat byder på en diamant-stjælende Julie, der vil gå til de vildeste og mest vovede yderligeheder for at få de lange fingre i de strålende og skinnende diamanter.

I forbindelse med lanceringen af den nye automat, så starter super jackpotten ud på 200.000 kroner. Puljen er progressiv og vokser derfor konstant med spillernes indsatser på automaten. Det bliver den ved med, helt indtil en heldig spiller stikker afsted med gevinsten.

På automaten er der flere sjove og gevinstirige bonusspil, der passer ind i automatens tema, og det er en ganske underholdende affære at spille med på det nye jackpot-skud på SPILNU-stammen.

Ligesom de andre jackpot-automater hos SPILNU, så er Jewel Heist helt unik, og den findes kun i SPILNUS spiludvalg.

Du kan spille med på automaten fra en indsats på 20 øre pr. spin og op til 20 kroner pr. spin. Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos SPILNU, så kan du oprette en i dag og få en fordelagtig bonus med på vejen.

Få 200 kroner i velkomstbonus til SPILNU

Nye spillere hos SPILNU kan komme godt fra start med en bonus på 200 kroner. Når du opretter en konto med bonuskoden: OCB200 og samtidig indbetaler mindst 100 kroner, så får du 200 kroner sat ind på din spilkonto. Det giver dig i alt 300 kroner, du kan spille for. Du får altså 200 % igen på din første indbetaling, når du indbetaler 100 kroner med bonuskoden.

Følg vores trin-for-trin guide herunder, og kom i gang med din bonus i dag.

Sådan gør du:

1. Gå til SPILNU - klik her!

2. Opret en konto med bonuskoden: OCB200

3. Indbetal mindst 100 kroner

4. Du får sat 200 kroner ind på din spilkonto

5. Du er nu klar til at spille!

Regler og vilkår gælder.

Cta Få Din Bonus

160x600-Live-DK