Danske Spil - din udbyder af Lotto

Når du gerne vil spille OnsdagsLotto eller Lotto lørdag, så er du nødt til at gå til Danske Spil på den ene eller anden måde. Således er Danske Spil den officielle udbyder af Lotto i Danmark, hvad end du ville spille nede i kiosken eller på Danskespil.dk. Da Danske Spil blev stiftet tilbage i 1948 hed Lotto-udbyderen rent faktisk Dansk Tipstjeneste, og sådan husker mange dem formentlig stadig i dag. Tipstjenesten - som det også hedder i folkemunde - fik først i 2006 det nye navn Danske Spil, ligesom hjemmesiderne www.danskespil.dk og www.danskespil.dk blev lanceret. Med årene har først Dansk Tipstjeneste og efterfølgende Danske Spil været inde i en rivende udvikling, men det er altså fortsat hos Danskespil.dk eller din kiosk, at du skal kigge, hvis du vil spille Lotto.

Danske _spil

Dansk Tipstjeneste lancerede Lotto i 1988

Fra Dansk Tipstjenestes etablering i 1948 blev der kun udbudt mulighed for Tips, men i 1988 tog Tipstjenesten et stort skridt fremad. Således fik Dansk Tipstjeneste lov til at udbyde Lotto i efteråret 1988, hvor den første trækning fandt sted 7. oktober. Det blev dog først i den efterfølgende uge, at de syv rigtige vindertal for første gang blev ramt - vinderen indkasserede dengang 2.784.258 kroner. I 1993 introducerede Dansk Tipstjeneste så Viking Lotto sammen med de andre nordiske spilleselskaber, hvilket beholdte sit navn frem til 2001, hvor Viking Lotto blev til Onsdags Lotto - som vi kender det i dag. Dermed tog Dansk Tipstjenestes Lotto historie endnu et stort skridt inden navneskiftet til Danske Spil i 2006, hvor også den online lancering med større fokus på www.danskespil.dk, danskespil.dk, www.danske spil og www.danske spil.dk tog fart.

Danske _spil _2

Danskespil.dk - Lotto anno 2017

Der er sket rigtig meget siden år 1948, hvor Dansk Tipstjeneste blev lanceret. Dengang havde ingen drømt om domæner a la Danskespil.dk og www.danskespil.dk, men dette er ikke desto mindre status her i 2017, hvor Danske Spil udbyder en stor vifte af spil. Indenfor lottogenren tilbyder Danske Spil i dag Lørdags Lotto, Onsdags Lotto, Joker, Keno og Bingo, ligesom der er endnu flere undergenre til disse Lotto lignende spil. Alt i alt må det siges, at Danske Spil er i en rivende udvikling - dog med undtagelse af deres udbud af statistik -  hvor man også gør sig klar til den kommende liberalisering af spillemarkedet. Du kan dog være sikker på, at vil du spille Lotto i fremtiden, så skal du fortsat besøge Danskespil.dk eller en kiosk, som samarbejder med Danske Spil.

Danske _spil _1

Google+

Facebook

160x600-Live-DK