Lotto

Lotto gjorde sit indtog i Danmark tilbage i 1989, hvor den første lotto trækning fandt sted d. 7. oktober. Siden da er Lottos popularitet blot vokset og vokset, og i dag kan Lotto vel næsten betragtes som en nationalsport. Det er der dog også rigtig god grund til, for Lotto er et spil, hvor store gevinster er på spil og alle kan være med. Det er nemlig rigtig nemt at spille Lotto, og selvom Danske Spil med årerne har udvidet udbuddet og mulighederne for Lotto gevaldigt, er det allemandseje at have en lotto kupon i pungen eller baglommen.

Lotto - og find de rigtige lottotal

Du har sikkert selv prøvet det! Du har stået og tænkt; nu kommer det og det nummer i Lotto, og så dukker det op på skærmen øjeblikket efter. Du har naturligvis været både heldig og dygtig, men det værste er, at du ikke lige har spillet lotto i denne uge. Mange folk forsøger nemlig at gætte de rigtige lottotal, det næste nummer i tombolaen osv. - uden at de selv spiller med. Det er dog bare superærgerligt, for hvad enten det er tips og lotto, joker eller et tredje spil, så er der ikke noget værre end at forudsige nogle lottotal eller tegn, hvorefter de viser sig at være de rigtige. Det kan godt være, at du ikke har alle syv lotto vindertal rigtige i hovedet, men det er trods alt også ærgerligt at glippe mindre lotto gevinster, som kan forsøde tilværelsen. Derfor er der ingen grund til at sætte skub i dagdrømmene og forsøge sig med et spil eller to på lotto, nogle af de store jackpots på internettet eller noget lignende - det kan jo vise sig at være dit lotto held.

Over 2.500 millionærer i lotto

Rigtig mange danskere spiller hver uge lotto, og endnu flere spiller med, når de ekstra store lotto gevinster er på spil. Hver uge kan man vinde minimum 10 millioner ved at have syv rigtige lotto vindertal lørdag, og når de endnu større præmier kommer på bordet, rammer lottofeberen gerne Danmark. I en normal uge spiller cirka 300.000 danskere med i Onsdags Lotto, men når lottopuljen virkelig vokser sig stor, spiller op mod 700.000 danskere med i lotto.  Alle drømmer vi om at hæve den helt store lottogevinst og blive millionær, og selvom der er mange om buddet, så er det bestemt ikke umuligt. I øjeblikket går der nemlig over 2.500 lottomillionærer rundt i Danmark, og de har altså alle gjort det, som langt de fleste danskere drømmer om - ramt de rigtige lotto vindertal i Onsdags Lotto eller Lørdags Lotto.

Af Peter Larsen
Google+:

Google+

Facebook

160x600-Live-DK