Lotto system

Har du tit tænkt, at det måske er lige svært nok at ramme de syv rigtige vindertal ved hjælp af kun syv tal, så er et lotto system formentlig noget for dig. Med et lotto system til Lørdags Lotto kan du spille helt op til 31 ud af 36 lottotal på en lottokupon, men du kan også sagtens nøjes med mindre. Der er i hvert fald masser af muligheder for at finde et lotto system, der passer lige præcis dig. Der findes nemlig hele 43 forskellige valgmuligheder, når du skal finde et lotto system til lotto lørdag. Disse 43 lottosystemer er fordelt på tre forskellige slags lottosystemer, som du kan blive klogere på nedenfor, inden du går i gang med at spille systemlotto.

Matematisk lotto system

Spiller du et matematisk lottosystem er det fortsat nemt at holde styr på, om du har vundet den store lottogevinst. Således betyder et matematisk lottosystem, at du fortsat skal ramme de syv vindertal, men du har flere tal til rådighed. Således må du vælge mellem otte og 12 lotto vindertal, som du tror på. Det vil sige, at du med fx 12 vindertal i et matematisk lottosystem har lov til at misse fem af dine udvalgte vindertal i Lotto og så alligevel score den store gevinst. Rammer du fire, fem eller seks rigtige vindertal er der naturligvis også gevinst. Du garderer dig altså på en måde, men systemet bliver naturligvis også dyrere, når du vælger flere tal.

Lottosystem Tal Rækker Pris
M8-8 8 8 32 kr.
M9-36 9 36 144 kr.
M10-120 10 120 480 kr.
M11-330 11 330 1.320 kr.
M12-792 12 792 3.168 kr.

Reduceret Lotto system

Hvor man med et matematisk lottosystem er sikker på at vinde det, som ens rigtige vindertal viser, er det noget anderledes med reduceret systemlotto. Vælger du reduceret systemlotto er du nemlig ikke sikker på at få en gevinst for syv rigtige vindertal, selvom du har ramt de syv rigtige vindertal blandt de 36 lottotal. Det skyldes, at du ved at spille reduceret systemlotto kan vælge helt op til 25 tal, og så er der naturligvis ikke den samme træfsikkerhed, som hvis du spillede en matematisk systemlotto. Det skyldes ganske enkelt, at skulle du vælge 25 tal og have alle lottorækker kørt ud, så ville det blive alt for dyrt. Derfor vælger Danske Spil at tilbyde en reduceret systemlotto, hvilket betyder, at ikke alle rækker spilles ud fra dine udvalgte vindertal. Du har dermed nemmere ved at finde de syv rigtige vindertal, men derefter skal du også have noget held til at ramme ind i det eller de tilfælde, der udløser alle lottomillionerne. Spiller du et reduceret lottosystem og rammer syv rigtige vindertal, er du dog sikker på, at du i dine lottorækker mindst har fem rigtige og dermed lotto gevinst. Spiller du en reduceret systemlotto, kan du spille mellem 10 og 25 tal fordelt på seks til 1040 lottorækker.

"Chance" er det nyeste system til Lotto

Danske Spils lotto system kaldet 'chance' er det seneste skud på stammen. Når du spillet et lotto system kaldet 'chance' har du næsten gættet, at der skal en del held til, før du kan indkassere lotto gevinsten. Dette lotto system kan dog være ligeså godt som alle andre - det har bare andre styrker og svagheder. Vælger du at bruge 'chance' som lotto system skal du vælge mellem 17 og 31 lottotal, så du har virkelig mulighed for at gardere dig solidt ind. Dine udvalgte lotto vindertal bliver fordelt på mellem 17 og 268 rækker, så ligesom et reduceret lotto system spiller du altså ikke alle mulige kombinationer - det gør du derimod i et matematisk lotto system. Med lottosystemet 'chance' har du altså rigtig god mulighed for at ramme alle de rigtige lotto vindertal, men herefter er det matematikken og de kombinationer, som Danske Spils system har sammensat, der afgør , om og hvor meget du vinder på dette lotto system.

Google+

Facebook

160x600-Live-DK