Onsdags Lotto
19. juni 2019 - uge 25
Ugens vindertal
16-25-27-30-33-46
Tillægstal: 6
Se alle lottotal onsdag og præmier
0
Lørdags Lotto
15. juni 2019 - uge 24
Ugens vindertal
3-4-6-7-8-9-23
Tillægstal: 33
Se alle lottotal lørdag og præmier
0

Lotto resultater

Det mest spændende ved lotto er uden tvivl at tjekke de seneste lotto resultater, så du kan se, om du har vundet. Vi spiller nok i hvert fald alle sammen lotto - enten onsdag eller lørdag - i håbet om, at vi i løbet af udtrækningen eller dagen efter kan se, at vi har ramt de helt rigtige lottotal. Derfor er resultaterne fra lotto naturligvis det helt centrale, for ellers ville der ikke være meget at komme efter i jagten på de mange millioner.

De seneste lotto resultater

Hvis du ikke sidder klar foran skærmen lørdag og onsdag aften for at tjekke resultatet af henholdsvis lørdags lotto og onsdagslotto, bruger du formentlig internettet eller tekst-tv til at tjekke de seneste lotto resultater. Hvis du ikke lige har fundet den optimale side endnu, kan vi dog godt anbefale, at du tjekker tallene her på siden. Få minutter efter at lottotallene er udtrukket, kan du nemlig på forsiden - og flere andre steder på Vindertal - se de seneste lotto resultater. Vil du hellere vente til dagen efter, lader det sig selvfølgelig også gøre. Du kan se seneste lottotal nedenfor via de to links.

De seneste lotto vindertal fra lørdag

De udtrukne lottotal fra onsdag

Resultater fra lotto hver onsdag og lørdag

Du er nok allerede klar over, at lottotallene udtrækkes onsdag og lørdag. Men hvornår mere præcist foreligger resultaterne fra de to lottoudtrækninger så? Når det gælder onsdagslotto, så vises trækningen i TV på DR 1. Her blev trækningen før i tiden sendt klokken 22:50, men nu sker det først en halv time senere - altså klokken 23:20.


Her er det nok de færreste, der er vågne, men det er trods alt meget rart at vide. De seneste lotto resultater er altså online her på Vindertal.com, før de vises i TV.
Tidspunktet for udtrækningen af tallene fra lotto lørdag har også ændret sig i de senere år. Således blev lottotallene før i tiden udtrukket klokken 17:50 efter Tips Lørdag, men i dag vises lotto resultatet og udtrækningen først i TV klokken 18:20. Dette sker også på DR 1 - lige før TV-AVISEN.

Google+

Facebook

160x600-Live-DK