Trumf

Danske Spil indførte lørdag d. 26. november 2011 begrebet trumf til dine lottotal lørdag. De fleste kender formentlig til det at have en trumf i ærmet, og det har Danske Spil altså valgt at lade sig inspirere af nu. Meget kort fortalt kan du nu vinde mange flere penge i lotto lørdag, hvis du har en rigtig trumf i lørdags lotto sammen med syv vindertal. Er du stadig i tvivl om, hvad trumf betyder for dig, der spiller lotto om lørdagen? Bare rolig, vi forklarer videre nedenfor.

Trumf i lørdags lotto - hvad er det?

Lad os først slå fast, at lige meget, hvordan du spiller lørdags lotto fremover, skal du have en trumf på dine lottokuponer. Hvis du spiller lynlotto, sætter systemet automatisk en trumf på din lottokupon, men vælger du selv dine tal, skal du selv vælge din trumf. Og hvad er denne trumf så?

Trumfen er et kort - ligesom du kender det fra et almindeligt kortspil. Der findes klør, spar, hjerter og ruder, og det er så de fire bedste kort i hver kulør, som kan være din trumf. Det vil sige, at du kan vælge es, konge, dame eller knægt som enten klør, spar, hjerter eller ruder. Denne trumf kommer til at stå på din kupon med dine lørdags lottotal.

Hvordan vinder min trumf? Og hvad koster trumfen?

Det er gratis at få trumfen. Du skal altså ikke betale ekstra, når du får en trumf på din lottokupon om lørdagen. Måden, du vinder på med din trumf, er, at der udtrækkes en trumf efter, at de syv vindertal er fundet. Har du BÅDE syv rigtige vindertal og trumfen, vinder du begge puljer. Trumfen starter på 1,5 millioner, men vindes den ikke, videreføres den til næste uge. Her vil der typisk være yderligere 1,5 million i trumf-puljen om lørdagen.

Har du syv rigtige, men rammer ikke trumfen, vil du vinde den oprindelige pulje, som typisk starter på 8,7 millioner, hvis der ikke er jackpot.

Google+

Facebook

160x600-Live-DK