Spil lørdagslotto - sådan gør du

Spil lørdagslotto: Du kan gøre det på flere måder. Først og fremmest skal du afgøre med dig selv, om du vil aflevere dine udvalgte lørdags lottotal online på internettet eller i kiosken. Lige meget om du klikker ind på Danskespil.dk eller besøger din lokale lottoforhandler, så har du de samme valgmuligheder i jagten på lørdagslotto gevinsten, som kan gøre dig mange millioner rigere. Nedenfor vil vi præsentere de valgmuligheder du har, når du skal forsøge at ramme syv rigtige lottotal lørdag.

Find selv lørdags lottotallene eller køb LynLotto

Når du har bestemt dig for, om du vil gå i kiosken eller spille på Danskespil.dk, skal du gøre op med dig selv, om Danske Spils system skal udfylde ti lottorækker med tilfældige lørdagslotto tal, eller om du selv vil sidde og udfylde lottokuponerne. Vælger du, at Danske Spil skal finde dine lørdags lottotal, får du automatisk udskrevet ti rækker på en lottokupon, hvor du har dine syv vilkårlige vindertal i hver række til trækningen af lottotal lørdag. Dette kaldes en LynLotto og koster i dag 40 kroner, da en lottorække koster fire kroner hos Danske Spil. Du kan naturligvis købe alle de LynLotto, som du har lyst til, såfremt du ikke selv vil i gang.

Den helt traditionelle måde at spille Lørdagslotto på er dog at udfylde en enkelt række af gangen selv med syv vindertal i hver. Her kan du udfylde lige præcis det antal rækker med lørdagslotto tal, som du har lyst til, men du skal minimum udfylde to lottorækker.

Systemspil til at finde de rigtige lørdagslotto tal

Har du ikke nok i at have syv lottotal i hver række, kan du kaste dig over et lotto systemspil i forsøget på at ramme lottotallene lørdag korrekt. Der findes tre former for lottosystemer, som kaldes for matematisk, reduceret og chance. I det matematiske system kan du vælge op til 12 lottotal i én række, mens du ved et reduceret lottosystem kan vælge op til 25 lottotal. Har du rigtig svært ved at ramme lottotallene lørdag, skal du dog sigte efter et 'chance lottosystem', hvor du kan vælge helt op til 31 lørdags lottotal. Lottosystemerne kræver dog lidt mere forståelse end enkeltrækker, men dette forklarer vi under menupunktet "Lottosystemer" ude til venstre.

Dine lørdagslotto tal kan findes med LykkeLotto

LykkeLotto er et af de nyeste skud på stammen, når det kommer til at finde dine rigtige lørdags lottotal. LykkeLotto fungerer på den måde, at du ved lørdagslotto kan vælge mellem ét (1) og seks (6) lykketal til din lottokupon, som går igen i alle dine lottorækker. Har du fx stor tiltro til, at nummeret 11 er blandt de syv vindertal i den kommende lørdags lotto, så vælger du at krydse dette af under din LykkeLotto. Nummeret 11 vil så gå igen i alle de rækker, som du spiller på til Lørdags Lotto, mens Danske Spils system selv sørger for at finde resten af lottotallene lørdag til din lottokupon tilfældigt. Dette er altså en blanding af at vælge alle lottotal selv og købe en LynLotto. Du kan også vælge to, tre, fire fem og seks lykketal til din Lørdags Lotto, og her gælder det samme princip med, at systemet udfylder de resterende pladser med tilfældige lottotal.

Spil lørdagslotto med Lotto Plus

Hvis du hører til den type, der ikke får spillet dine lottotal lørdag i halvdelen af ugerne, fordi du har travlt med andre ting eller ikke lige får gjort det, så har Danske Spil lavet en abonnement til dig, så du husker at aflevere din lørdagslotto automatisk. Abonnementet hedder Lotto Plus, og med det i hånden er du sikker på at spille med hver trækning i Lørdags Lotto. Abonnement betaler du for én gang hver måned via Betalingsservice, og lottotallene kan du selv udvælge eller lade Danske Spils system finde til dig. Du kan gøre præcis det samme i onsdagslotto.

Google+

Facebook

160x600-Live-DK