Lørdagslotto

Trækning
Vindertal
 • 4
 • -
 • 11
 • -
 • 17
 • -
 • 18
 • -
 • 21
 • -
 • 22
 • -
 • 35
Tillægstal
 • 8
0

Præmieprognose

7 rigtige 0 0
7 rigtige + Trumfpulje
6 rigtige + 1 tillægstal 134 2.351
6 rigtige 6385 114
5 rigtige 100840 50
4 rigtige 0 0

Lottotal lørdag og lørdags lotto

Lørdags Lotto og det at gætte lottotal lørdag er stort set en nationalsport i Danmark efterhånden, hvor flere hundredetusinde danskere hver uge trofast spiller Lørdags Lotto. Dette er der også en god grund til, for det er nemt at komme i gang med Lørdags Lotto og dermed hurtigt have chancen for at vinde flere millioner kroner. Danske Spil garanterer, at der hver eneste uge er mindst 8,5 lottomillioner kroner til en enlig vinder med syv rigtige lottotal lørdag, og det kan altså ligeså godt blive dig som naboen. Hvis du ikke er så heldig og dygtig at ramme de syv rigtige vindertal, kan mindre dog også gøre det. Således kan du vinde en lottogevinst i lørdags lotto med syv, seks, fem eller fire rigtige lottotal. Du skal blot huske at indlevere din kupon med lottotal til lørdags lotto inden klokken 16:00 om lørdagen, og så er du klar til lottotrækningen, som vises i TV på DR kort før klokken 18:30.

Lottotal fra Lørdags Lotto

Efteråret 1989 var i den grad et tidspunkt med masser af begivenheder. I Berlin blev Berlin-muren væltet, jerntæppet krakelerede ned gennem Europa og så fik Danmark lørdags lotto. Lørdag d. 7. oktober blev det første lottotal fra lørdags lotto nemlig trukket, og siden da er rigtig mange lottotal lørdag blevet udtrukket og over 2.500 lottomillionærer fundet. I de over 20 år, som lørdags lotto efterhånden har eksisteret, har Danske Spil prøvet flere tiltag af, men sådan som Lørdags Lotto kendes i dag, fungerer det med, at der udtrækkes syv rigtige vindertal samt et tillægstal. Herefter udtrækkes også de vindende jokertal, som kan tilkøbes ens lottokupon for 10 kroner for to rækker. Mange ting har ændret sig i verden siden 1989, men Lørdags Lotto er altså fortsat et af de allermest populære pengespil - hvis ikke det mest populære - i Danmark nu til dags.

Lørdags Lotto - få dine egne lottotal lørdag

Er du ikke helt tilfreds eller tryg ved, at Danske Spil automatisk spytter ti rækker LynLotto ud til dig på Danskespil.dk eller i din tipskiosk, så kan du selv gå i gang med at vælge din lottotal lørdag. Her på Vindertal.com gør vi dette langt nemmere og meget mere interessant for dig, da vi har samlet lottostatistik fra samtlige lottotrækninger siden 1989. Her har du mulighed for dykke ned i lørdags lotto tendenser så som hvornår bestemte lottotal udtrækkes, hvordan vindertallene ser ud i ulige uger og så videre. Alt dette kan være med til at give dig et bedre overblik over og forståelse af, hvordan vindertallene i lørdags lotto bliver udtrukket. Det bedste af det hele er dog, at du med lørdags lotto statistikken kan være med til at gøre dig selv klogere på tendenser og faktorer, så du måske kan øge dine chancer for at vinde i lørdags lotto i stedet for at sætte din lid til Danske Spils ti tilfældige lørdags lotto rækker.

Godt i gang med lørdags lotto og lottotal

Inden du går i gang med at studere lørdags lotto statistik, bør du dog lige være sikker på, hvordan det nu er, at lørdags lotto fungerer efter 20 år i Danske Spils udbud. På Vindertal.com kan vi hjælpe dig med at blive klogere på lottosystemer, statistik, hvordan og hvornår en lottotrækning foregår og så videre. Alt dette kan klæde dig på til, at du kan gå i gang med jagten på de mange lottomillioner, og der er bestemt ingen grund til at minimere ens vinderchancer i hverken lørdags lotto, skrabespil, online casino og bingo eller lignende.

Lørdags Lotto FAQ

Har du nogle spørgsmål til Lørdags Lotto, så kan du evt. finde svarene her. Vi har samlet en række af de mest spurgte spørgsmål, når det kommer til Lørdags Lotto, og så har vi svaret på dem.

Hvad er Lotto?
Lotto er Danmarks ældste og mest kendte talspil. Lotto har eksisteret siden 1989. I Lotto gælder det om at ramme de syv rigtige tal ud af 36 tal for at vinde førstepræmien.

Hvem ejer Lotto?
Den danske stat ejer 80 % af aktierne af Danske Spil og på den måde ejer de også en stor del af Lotto. Det er Danske Spil, der udbyder og driver Lotto.

Hvad er tillægstal?
Tillægstallet er afgørende for, om du vinder andenpræmien, der vindes med seks rigtige + rigtigt tillægstal.

Hvad er joker?
I Lotto består jokeren af to ekstra syvcifrede tal, der kan tilkøbes til din kupon for 10 kroner. Der er i gennemsnittet mere end 7 millioner kroner i førstepræmie, når du spiller med joker.

Hvis du vinder med to rigtige, så skal de to sidste tal ud af de syv jokertal være rigtige. Hvis dine jokertal f.eks. var 35, så skulle det se ud på følgende måde, hvis du havde vundet med to rigtige:

Eks.: 4578635

Hvis du havde vundet med syv rigtige så skulle alle syv jokertal være rigtige.

Hvad koster Lotto?
Prisen for en lottokupon varierer alt efter, hvor mange rækker eller uger du køber af Lotto. Du kan spille med i Lotto for helt ned til 4 kroner (snart 5 kroner), hvilket er prisen for én enkelt række bestående af syv tal. Den klassiske lottokupon med 10 rækker koster 40 kroner (snart 50 kroner) – med joker koster den 50 kroner. (snart 60 kroner)

Hvad tid trækkes lotto?
Lotto bliver ikke længere sendt på tv, men du kan på Danske Spils hjemmeside under web-tv, se trækningen af tallene kl. 20.30.

Hvad tid lukker Lotto?
På både nettet og i butikkerne kan du købe din Lottokupon indtil kl. 20.00.

Hvad koster en række?
En række har indtil for nylig (forår 2017) kostet 4 kroner, men er nu steget med 1 krone, så en række koster nu 5 kroner.

Hvor mange kombinationer findes der i Lotto?
Din chance for at vinde i Lotto er 1 ud af 8.347.680. Din kupon er altså én mulig ud af mere end otte millioner mulige kuponer. Din chance for at vinde nogen gevinst overhovedet er 1 ud af 61. 

Hvornår startede Lotto i Danmark?
Lotto startede i Danmark tilbage i 1989.

Hvor kan man købe Lotto?
Du kan købe Lottokuponer online hos Danske Spil, eller du kan købe Lotto hos forskellige Danske Spil forhandlere. Det kan være alt fra supermarkeder, mindre butikker og kiosker, der sælger lottokuponer.

Hvor kan man se Lotto?
Tidligere blev Lotto sendt på TV, men nu kan du kun se trækningen af Lottotallene på Danske Spils hjemmeside under web-tv. Her bliver tallene trukket kl. 20.30.

Skal man betale skat af Lotto?
Nej. Alle gevinster vundet i spil i Danmark med den danske spillelicens er skattefrie.

Jeg har vundet i Lotto?
Hvis du har vundet i Lotto, så kan du få din præmie udbetalt fra om søndagen kl. 09.00. Gevinster på under 2.000 kroner får du udbetalt hos Danske Spil forhandlere som f.eks. kiosker og butikker eller online hos Danske Spil.

Hvis du har vundet en gevinst på mellem 2.000 – 10.000 kroner, så må forhandleren selv afgøre, om præmien kan udbetales, eller om du må i banken for at få din præmie.

Gevinster på over 10.000 kroner skal altid udbetales af banken. Det er som udgangspunkt altid Danske Bank, der udbetaler disse store lottogevinster.

Gevinster på under 200 kroner forældes efter 90 dage. Gevinster på over 200 kroner eller derover forældes efter 1 år.

Hvad koster en femugers Lotto-kupon?
En klassisk fem ugers Lotto-kupon med 10 rækker 230 kroner.

Hvad er lynlotto?
Lynlotto er en lottokupon med 10 rækker og syv tal pr. række. Tallene på en Lynlotto er udvalgt tilfældigt af en tilfældighedssgenerator. Alternativt kan man selv vælge tallene til sin lottokupon.

Hvordan udbetales en Lottogevinst?
Alt efter størrelsen på din lottogevinst, så udbetales gevinsten enten hos en Danske Spil forhandler, online hos Danske Spil eller i banken. Gevinster mellem 2.000-10.000 kroner udbetales hos forhandleren, hvis denne har nok penge til at udbetale. Alle gevinster over 10.000 kroner udbetales af banken.

Kan man spille Lotto fra mobilen?
Du kan sagtens spille Lotto fra mobilen, hvis du har Danske Spils app på din telefon.

Hvor mange penge kan man vinde i Lotto?
Det er meget forskelligt, hvor mange penge man kan vinde i Lotto. Hvis puljen ikke er blevet vundet i lang tid, så kan den blive meget stor. Hvis der er flere der vinder med samme antal rigtige tal, så bliver puljen fordelt imellem spillerne. Den største gevinst vundet i Lotto var i 2008, og gevinsten var på 38.564.007 kroner.

Hvor kan jeg se lottotallene?
Du kan se de seneste lottotal her på siden, eller du kan se dem inde på Danske Spils hjemmeside.

Hvordan kan jeg vinde i Lotto?

 • Du vinder førstepræmien ved at have syv rigtige tal på samme række.
 • Du vinder andenpræmie ved at have seks rigtige tal + ét rigtigt tillægstal på samme række.
 • Du vinder tredjepræmien ved at have seks rigtige vindertal på samme række.
 • Du vinder fjerdepræmien ved at have fem rigtige tal på samme række.
 • Du vinder femtepræmien ved at have fire rigtige vindertal på samme række.

Af Peter Larsen
Google+:

Google+

Facebook

160x600-Live-DK