Genveje til lotto

For at du kan få et bedre overblik over Vindertal.com, har vi her lavet et sitemap over siden. Her finder du nemt vej til de vigtigste ting om lotto, de tilhørende lottotal og vindertal samt seneste nyt fra lørdags lotto og onsdagslotto.

Danske Spil - er den officielle udbyder af lotto i Danmark. Læs om Danske Spil og deres historie fra dengang de hed Dansk Tipstjeneste og til i dag, hvor de hedder Danske Spil og har et stort udvalg af produkter.

LynLotto - gider du ikke selv sidde og finde dine lottotal? Så skal du prøve LynLotto. Vi guider dig gennem LynLottos fordele (og ulemper), så du kan spille lotto på ganske få sekunder og have samme gevinstchance.

Lørdag - at finde lottotal lørdag er lidt af en national hobby i Danmark. Her finder du altid de seneste lottotal lørdag sammen med præmieprognoser og næste uges jackpot.

Onsdag - onsdagslotto er spillet, hvor der både findes en almindelig jackpot og Superpuljen. I onsdagslotto starter jackpotten på 7+2 millioner, men vokser sig hurtigt stor. Du skal ramme seks vindertal i onsdagslotto.

Regler - er du usikker på, hvordan de nuværende lotto regler er? Så kan du læse de aktuelle regler for lotto her. Det omhandler indlevering af kuponer, hvor mange lottotal trækkes og så videre.

Statistik - kan du godt lide at sidde og 'nørde' lidt med noget lotto statistik, så du kan se, hvilke lottotal, du skal vælge i denne uge? Så prøv vores gratis lotto statistik, som indeholder alle vindertal siden den første trækning i 1989.

PLUS / abonnement - Lotto Plus er Danske Spils abonnement til folk, der ikke gider udfylde en lottokupon hver uge, men som bare vil have et lotto abonnement, som kører automatisk. Dette hedder Lotto PLUS!

Vindertal - de henholdsvis seks og syv rigtige lotto vindertal fra onsdagslotto og lørdags lotto er nøglen i lotto. Se her, hvad de seneste lotto vindertal har været og vælg dine egne til fremtidig lotto.

Nyheder

  • 2017-03-21

    Der er 10 kroner kvit og frit til Danske Spil i denne uge. Du skal blot indtaste bonuskoden, og pengene er dine. Gå ikke glip af dette tilbud, få dine 10 kroner allerede i dag.

  • 2017-03-14

    Så er der gaveregn i vejrudsigten igen, så sørg endelig for at blive ramt af det gevinstrige uvejr hos Danske Spil. Få din første gave allerede i dag!

  • 2017-03-07

    Hvis du spiller blot en enkelt gang på spilleautomaten Dead or Alive hos Danske Spil, så kan du blive den heldige vinder af 500 kroner - ingen omsætningskrav!

Jackpots

EuroMillions
Næste trækning: 24/03/2017 20:00:00 GMT
Jackpot: € 37 Million
Spil med nu!
Powerball
Næste trækning: 26/03/2017 03:00:00 GMT
Jackpot: $ 40 Million
Spil med nu!
Mega Millions
Næste trækning: 25/03/2017 03:00:00 GMT
Jackpot: $ 151 Million
Spil med nu!

Google+

Facebook