Powerball

Hvis du ligesom mange andre drømmer om den helt store lottogevinst, er det på tide at vende blikket mod et af de største lotterier i verden - nemlig PowerBall. 

Powerball

Spil med i Powerball

Er du klar til at spille Powerball? Følg denne enkle proces, så er du med:

1: Gå til TheLotter.com - klik her!

2. Vælg om du vil spille 3 eller 5 linjer

3. Vælg dine vindertal - og din Powerball

4. Klik i det lille felt, hvis du ønsker at tilføje Powerplay

5. Vælg antal trækninger, du vil spille med i.

6. Klik på “Play” - og opret herefter din personlige konto

7. Betal for dine kuponer. Efterfølgende modtager du kupon og kvittering på mail.

Resultater fra Powerball

Se de seneste resultater med vindertal og gevinster fra Powerball >>

Hvordan spiller jeg Powerball?

Grundstrukturen er enkel og alle kan være med. En kupon til dette lotteri består af to felter. Først et felt med tallene 1-59 og efterfølgende et felt med tallene 1-35. Du skal sammensætte i alt 3 eller 5 rækker med de tal, du satser på bliver udtrukket. I det første felt vælger og markerer du fem tal = dine vindertal. Derefter vælger du i felt nummer 2 et enkelt tal - dit tillægstal, også kaldet Powerball.

Den procedure gentager du alle tre rækker - og selvfølgelig fem, hvis det er det antal rækker, du har valgt på din kupon. Når du har fundet dine favorittal og udfyldt kuponen, indsender du, betaler og så er du med i kampen om den næste store jackpot.

Vil du spille med i Powerball? Klik her!

Hvem kan spille Powerball?

Powerball er et amerikansk lotteri. Det betyder dog ikke, at chancerne er forbeholdt amerikanske borgere. Lotteriet er åbnet for alle nationaliteter, så er du fyldt 18 år, kan du også være med i kampen om de mange millioner.

Hvad skal der til for at få gevinst?

I Powerball er der i alt ni mulige kombinationer, som udløser gevinst. Den helt store pulje - Powerballs jackpot - udløses, hvis du rammer alle fem vindertal og den udslagsgivende Powerball.

Men der er bestemt også gode præmier i vente, hvis du rammer en af de andre kombinationer. Hele gevinstrækken ser sådan ud:

5 vindertal + Powerball
5 vindertal
4 vindertal + Powerball
4 vindertal
3 vindertal + Powerball
3 vindertal
2 vindertal + Powerball
1 vindertal + Powerball
Powerball (0 vindertal) 

Alene det at ramme Powerball’en som det eneste tal udløser altså en gevinst, og dét kombineret med de andre kombinationsmuligheder giver rigtig gode vinderodds.

Spil med om minimum 200 millioner i Powerball >>

Hvad vinder jeg i Powerball?

Der er virkelig store præmier på spil når du deltager i Powerball lotteriet! Ikke mange andre lotterier disker op med jackpots i den størrelseorden.

Som minimum lover Powerball lotteriet en jackpotpulje på hele 40.000.000 $ til den, der rammer de fem vindertal + powerball. Puljen ruller videre, hvis den ikke bliver udtrukket og der er intet loft. Det betyder, at der hurtigt kommer de helt store tal på banen.

2. præmien er $1.000.000 og herefter fordeler præmierne sig med $10.000, $100, $7 og   $4.

Et enkelt kig tilbage beviser, at i Powerball bliver der udtrukket enormt store jackpots. Største gevinst nogensinde blev udbetalt til en enkelt heldig vinder i maj 2013. Den heldige vinder kunne sætte $590.500.000 ind på kontoen og samtidig vinke farvel til økonomiske bekymringer for altid. Både før og efter er mange navne blevet tilføjet listen over Powerball-millionære. Dit navn kan også komme på den liste!

Spil med om minimum 200 millioner i Powerball >>

Sådan bliver din gevinst endnu større!

I Powerball sørger nye tiltag for, at du nu kan få mindst dobbelt op på din præmie. Med et enkelt klik på din kupon og en beskeden ekstra betaling kan du tilføje ‘Powerplay’ til din indsats. Rammer du enhver anden kombination end den store jackpot, fordobles din gevinst - helt enkelt.

Hvad er Powerball? 

Powerball er i alt sin enkelthed et talspil. Som i andre lignende kendte lotterier - herhjemme Lotto - handler det om at forudsige den række af tal, som bliver udtrukket hver uge. I Powerball er der udtrækning to gange om ugen. Hver onsdag og søndag (dansk tid) er der chance for at ramme plet og løbe af med den helt store gevinst.

Det amerikanske Powerball lotteri er kendt over hele verden. Grundstenene til lotteriet blev lagt allerede i 1988 - dengang hed spillet Lotto USA. Siden er populariteten og størrelsen kun steget i styrke. Der er en grund til, at netop dette lotteri bliver kaldt moderen over alle lotterier - det bliver ganske enkelt ikke større!

Powerball garanterer altid et minimum på $40.000.000 i jackpotpuljen. Bliver den ikke udtrukket, ruller puljen videre til næste udtrækning. Det generer lynhurtigt svimlende høje gevinstpuljer og det bedste af det hele er, at alle kan spille med!

Powerball

Nyheder

Google+

Facebook