Onsdagslotto

Trækning
Vindertal
 • 11
 • -
 • 3
 • -
 • 17
 • -
 • 20
 • -
 • 32
 • -
 • 31
Tillægstal
 • 7
 • 5
Supertal
 • 11
5 + 147 mio.

Præmieprognose

6 rigtige 0 152.752.931
5 rigtige + 1 tillægstal 1 180.334
5 rigtige 57 2.153
4 rigtige 3538 95
3 rigtige 60397 38

Onsdagslotto

Onsdagslotto har eksisteret i fire år mindre end det almindelige lotto, men det er stort set ligeså populært som almindelig lotto hos danskerne. Når der udtrækkes lottotal onsdag er der nemlig de samme store millionbeløb på spil hver eneste uge, og rent faktisk er lottopuljerne i onsdagslotto oftest større end i lørdags lotto. I onsdags lotto er der nemlig en hel del flere kombinationsmuligheder, hvorfor lottopuljen oftere i onsdags lotto vokser sig rigtig stor. Du har sikkert også hørt eller selv spillet med i onsdags lotto i nogle uger, hvor medierne har skrevet meget om puljer helt op omkring 50-60 millioner kroner. Disse astronomiske beløb kommer i spil, fordi lottotal onsdag også indeholder noget kaldet for et 'Supertal'. Dette gør, at du kan vinde den helt store lottogevinst ved at ramme både seks rigtige vindertal i onsdags lotto samt det udtrukne supertal.

Onsdagslotto med lottotal hver onsdag

Onsdagslotto så dagens lys for første gang tilbage i 1993, hvor den første trækning fandt sted d. 17. marts. Dengang hed det dog ikke lotto onsdag, men derimod Viking Lotto. Dette var et samarbejde mellem spilleselskaberne i Danmark, Finland, Norge og Island frem til 2000, hvor også Estland blev lukket ind i lottovarmen. Et år senere - i 2001 - ændrede Viking Lotto så navn til Onsdags Lotto, som vi kender det i dag her i Danmark. Lottosamarbejdet med de andre lande er dog fortsat siden da, så det er altså fortsat ikke kun danskere, du kæmper med lottogevinsterne om - dette gør dog også lottopuljerne større! I dag er det dog kun førstepræmiepuljen samt puljen med det ekstra Supertal, som er fælles for alle landene. Afviklingen og de resterende lottogevinster står hvert enkelt lands spilleudbyder for, når dine lottotal onsdag udtrækkes.

Find dine lottotal i onsdags lotto

Selvom onsdagslotto stort set er noget, som alle danskere kender til, så er det ikke nødvendigvis 'lige ud ad landevejen' første gang man forsøger at finde de gyldne vindertal til onsdagens lottotal. Således skal du blive klogere på, hvor meget du vil spille for, hvornår du vil spille, om du skal spille systemlotto og så videre. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig i gang med her på Vindertal.com, og det er også derfor, at du altid skal høje øje med menuen ud til venstre. Her vil der dukke flere underpunkter op, som kan gøre dig klogere på Onsdags lotto generelt, hvordan du spiller et lottosystem til onsdags lotto, finder brugbar lotto statistik og så videre.

Fortæl os din vinderhistorie med lottotal onsdag

Er du en af de heldige, der har vundet den helt store lotto gevinst på flere millioner, eller har du hevet en mindre gevinst hjem fra Danske Spils Onsdags Lotto? Så vil vi gerne stille plads her på Vindertal.com til rådighed, så du kan dele din onsdagslotto vinderhistorie med vores andre besøgende. Du skal blot sende en mail til mail@vindertal.com med lidt information om dig selv og din historie, og så vil vi læse den historie igennem og dele med brugerne her på Vindertal.com.

Af Peter Larsen
Google+:

Nyheder

Jackpots

EuroMillions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Powerball
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Mega Millions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!

Google+

Facebook