Mega Millions

Alting siges at være større og bedre i USA, og præmierne i lotterierne er bestemt ingen undtagelse! Tag bare det helt store lotteri Mega Millions - også kendt som “The Big Game”. Hele 45 stater er sammen om at tilbyde dette gigantiske lotteri, og vinder du den store jackpot i dette spil, skal du aldrig mere bekymre dig om tallene på din konto.

Spil Mega Millions

Spil med i Mega Millions

Er du klar til at spille med i lotteriet alle taler om? Til at springe ind i kampen om den næste store milliongevinst? Lav din egen kupon ved at følge denne enkle procedure:

1. Gå til TheLotter.com - klik her!

2. Vælg dine 5 vindertal og din MegaBall i alle 5 rækker

3. Markér feltet ‘Megaplier’, hvis du ønsker at tilføje denne funktion

4. Tryk Play og opret din personlige konto

5. Betal for dine kuponer. Du modtager straks både kuponer og kvitteringer direkte i din mailboks.

Resultater fra Mega Millions

Se de seneste resultater med vindertal og gevinster fra Mega Millions >>

Hvad er Mega Millions?

Mega Millions tilbyder altid minimum 15.000.000 $ i jackpotpuljen og oftest er beløbet meget større! Mega Millions har eksisteret siden 1996, hvor 6 stater lancerede lotteriet under navnet “The Big Game” Siden er det vokset sig endnu større og endnu bedre og præmiesummerne er mangedobbelt siden den første trækning. I 2002 skiftede lotteriet navn til Mega Millions og i dag deltager spillere fra hele verden i det store lotteri.

Mega Millions er i alt sin enkelthed et talspil. Det går i alt sin enkelthed ud på at forudsige den række af tal som bliver udtrukket hver uge. I Mega Millions er der udtrækning to gange om ugen. Hver tirsdag og fredag er der chance for at få Jackpot og løbe af med den helt store gevinst. 

Vil du spille med i Mega Millions? Klik her!

Hvordan spiller jeg Mega Millions? 

Grundstrukturen i lotteriet er simpelt og alle kan være med. En kupon til dette spil består af to felter. Èt med tallene fra 1-75 og ét med tallene fra 1-15. Først vælger du de 5 tal fra det store felt, som du satser på bliver udtrukket som vindertal. Bagefter vælger du et enkelt tal fra det andet felt. Dette tal er dit tillægstal - også kaldet Mega Ball.

Proceduren gentager du i alle 5 rækker på din kupon.

Når din kupon er udfyldt, indsender du og betaler, og så er der kun tilbage at vente på, at lige præcis din kombination kommer ud ved den næste lodtrækning.

Vil du spille med i Mega Millions? Klik her!

Hvem kan spille Mega Millions?

Mega Millions er et amerikansk lotteri underlagt amerikansk lovgivning. Men. Spillet er åbent for alle nationaliteter - så er du fyldt 18 år kan du uden problemer deltage i kampen om de mange millioner. 

Hvordan vinder jeg?

I Mega Millions er der flere chancer for at få gevinst. Den helt store Jackpot udløses, hvis du rammer alle 5 vindertal og Mega Ball. 

Hele gevinstrækken ser ud som følger:

5 vindertal + Mega Ball 
5 vindertal
4 vindertal + Mega Ball
4 vindertal
3 vindertal + Mega Ball
3 vindertal
2 vindertal + Mega Ball
1 vindertal + Mega Ball
0 vindertal + Mega Ball

Der er altså i alt 9 mulige vinderkombinationer, og chancerne for at ramme én af gevinsterne er store. Faktisk er oddsene for gevinst i Mega Millions 1:15. Det betyder også at vinderchancerne er større end langt de fleste andre lotterier på markedet. 

Vil du spille med i Mega Millions? Klik her!

Hvad vinder jeg? 

Der er en grund til at lotteriet går under navnet Mega Millions! Den helt store Jackpotpulje - altså første præmien tilbyder altid minimum 15.000.000 $. 2. præmien udløser en gevinst på 1.000.000 $. Herefter fordeler præmierne sig med 500, 50, 5, 2 og 1 $. Præmierne i Megamillions er skattepligtige - men trods det når puljen altid svimlende højder.

Der er udtrukket historisk store præmier i dette lotteri siden det kom på markedet. Den største gevinst til dato blev udtrukket i 2012 hvor Jackpotpuljen ramte 640.000.000 $. Et beløb svarende til 3,6 milliarder danske kroner!

Det er altså præmier i den kaliber du kan få del i, hvis du spiller med i Mega Millions. 

Vil du spille med i Mega Millions? Klik her!

Du kan fordoble din gevinst i Mega Millions

I Mega Millions er der en helt unik chance for at få dobbelt op på din gevinst. Din mulighed for dét hedder ‘Megaplier’  Med et enkelt klik på din kupon kan du - mod en mindre ekstra betaling - tilføje denne funktion. Megaplier er en særskilt trækning mellem numrene 2,3,4 og 5 og har du tilføjet funktionen og vinder en af præmierne under den store Jackpot ganges din præmie med det tal som er udtrukket.

The American Dream lever stadig og du kan med få klik og din egen Megamillions kupon gøre den til din drøm.

FAQ til Mega Millions

Her kan du finde svar på en række af de mest spurgte spørgsmål til Lotteriet Mega Millions.

Hvad er Mega Millions?
Mega Millions er et amerikansk lotteri, hvor du kan vinde en af de største jackpot-gevinster i USA. Jackpotten i Mega Millions har intet loft, så den bliver ved med at vokse. Den største gevinst vundet i Mega Millions var på 656 millioner dollars.   

Kan man spille Mega Millions i Danmark?
Ja, det kan du godt. Du skal blot købe din kupon igennem siden Thelotter.com.

Hvordan spiller man Mega Millions?
Du skal vælge fem hovedtal pr. række fra 1-75, og så skal du vælge et Mega Ball tal pr. række fra 1-15. Man skal have fem rigtige hovedtal og et rigtigt Mega Ball tal for at vinde hovedpræmien. Man kan selv vælge tallene til sin kupon, eller man kan købe en færdig kupon, hvor tallene allerede er valgt ud.

Hvordan vinder man i Mega Millions?
Man vinder førstepræmien i Mega Millions ved at have fem rigtige hovedtal og et rigtigt Mega Ball tal.

Oversigt over vinderkombinationer:

  1. præmie: 5 hovedtal + Mega Ball
  2. præmie: 5 hovedtal
  3. præmie: 4 hovedtal + Mega Ball
  4. præmie: 4 hovedtal
  5. præmie: 3 hovedtal + Mega Ball
  6. præmie: 3 hovedtal
  7. præmie: 2 hovedtal + Mega Ball
  8. præmie: 1 hovedtal + Mega Ball
  9. præmie: 1 Mega Ball

Hvor meget koster Mega Millions?
I Mega Millions skal man købe mindst fem rækker, og dem får man til en pris af ca. 85 danske kroner.

Hvor kan man købe en kupon til Mega Millions?
Du kan købe en kupon til det amerikanske lotteri Mega Millions igennem siden Thelotter.com.

Hvornår bliver tallene til Mega Millions trukket?
Tallene til Mega Millions bliver udtrukket tirsdage og fredage kl. 23 om aftenen lokal tid i Georgia i Atlanta. Det er ca. omkring kl. 05 om morgenen dansk tid – men den efterfølgende dag. Du kan altså tjekke tallene fra tirsdagens trækning onsdag morgen, og du kan tjekke tallene fra fredagens trækning lørdag morgen.  

Hvad er megaplier i Mega Millions?
Du kan tilkøbe funktionen Megaplier for omkring 17 kroner pr. række. Denne funktion ganger så dine gevinster 2-5 gange større. Dette gælder dog ikke for førstepræmien.

Hvordan kan man tjekke sin kupon i Mega Millions?
Du kan tjekke din kupon inde på siden Thelotter.com, hvor du også køber kuponen.

Hvor meget kan man vinde i Mega Millions?
Der er ingen grænse for, hvor meget du kan vinde i Mega Millions. Jackpotten har intet loft. Den største gevinst vundet i Mega Millions var på 656 millioner dollars.

Skal man betale skat af gevinsten fra Mega Millions?
Ja, det skal man. Det er kun de lotterier, der udbydes i Danmark, hvor du ikke skal betale skat af gevinsterne.

Spil Mega Millions

Nyheder

Google+

Facebook