LynLotto

LynLotto er en danskernes foretrukne måder at spille lotto på. LynLotto er nemt, bekvemt og ikke mindst hurtigt, så du kommer ikke til at bruge mange minutter - eller for den sags skyld sekunder - på at tænke over lotto. Det er nemlig bare Danske Spils system, der spytter ti lottorækker ud med tilfældige lottotal, og så er din eneste opgave egentlig at tjekke lottotallene efter eller under lottotrækningen. Så hurtigt kan du altså også være med i jagten på de mange lottomillioner, og det er uden tvivl en af hovedårsagerne til, at LynLotto er så populært herhjemme.

Spil Lyn Lotto

Spil LynLotto både på nettet og i kiosken

Hvis du ikke selv gider at sidde og nørkle med lottotallene, så er en LynLotto altså lige dig. Du får en lottokupon i hånden, hvor lottotallene tilfældigt er udvalgt og fordelt på ti rækker. Så har du måske også regnet ud, at et LynLotto koster 40 kroner, da én lottorække i dag koster fire kroner. Du kan gå i kiosken og bede om en LynLotto med eller uden joker - det koster 10 kroner ekstra med - og så får du printet en lottokupon ud med det samme af din lottoforhandler. Du kan også vælge at ordne det på Danskespil.dk, hvor princippet egentlig er det samme. Her vælger du, at du vil spille LynLotto, og så betaler du de 40 kroner. Ligesom hvis du var gået i kiosken, kan du først efter købet se dine udvalgte vindertal, og det er selvfølgelig det, du skal gøre op med dig selv, om du kan acceptere. Det kan størstedelen af Danmarks lottospillende befolkning, og der vindes hver eneste måned store gevinster på LynLotto.

Få din LynLotto her på Vindertal.com

Her på Vindertal.com kan du også få lottotallene til en LynLotto, som du så selv kan gå ind at spille på Danskespil.dk eller i din lokale lottokiosk. Den helt store fordel ved at prøve lottogeneratoren her på Vindertal.com er, at du ikke skal betale noget, inden du har set dine lottotal. Synes du, at lige lovlig mange af lottotallene går igen, så kan du bare genere ti nye rækker LynLotto. Dette kan du blive ved med - lige indtil du er tilfreds. Herefter kan du selv skrive tallene ned eller skrive dem ud, så du kan få spillet dem.

Spil Lyn Lotto

Nyheder

  • 2017-03-21

    Der er 10 kroner kvit og frit til Danske Spil i denne uge. Du skal blot indtaste bonuskoden, og pengene er dine. Gå ikke glip af dette tilbud, få dine 10 kroner allerede i dag.

  • 2017-03-14

    Så er der gaveregn i vejrudsigten igen, så sørg endelig for at blive ramt af det gevinstrige uvejr hos Danske Spil. Få din første gave allerede i dag!

  • 2017-03-07

    Hvis du spiller blot en enkelt gang på spilleautomaten Dead or Alive hos Danske Spil, så kan du blive den heldige vinder af 500 kroner - ingen omsætningskrav!

Jackpots

EuroMillions
Næste trækning: 24/03/2017 20:00:00 GMT
Jackpot: € 37 Million
Spil med nu!
Powerball
Næste trækning: 26/03/2017 03:00:00 GMT
Jackpot: $ 40 Million
Spil med nu!
Mega Millions
Næste trækning: 25/03/2017 03:00:00 GMT
Jackpot: $ 151 Million
Spil med nu!

Google+

Facebook