Lørdagslotto

Trækning
Vindertal
 • 27
 • -
 • 34
 • -
 • 16
 • -
 • 12
 • -
 • 9
 • -
 • 14
 • -
 • 18
Tillægstal
 • 20
6 mio.

Præmieprognose

7 rigtige 1 6.000.000
7 rigtige + Trumfpulje
6 rigtige + 1 tillægstal 3 228.150
6 rigtige 155 2.237
5 rigtige 7823 111
4 rigtige 115494 40

Lottotal lørdag og lørdags lotto

Lørdags Lotto og det at gætte lottotal lørdag er stort set en nationalsport i Danmark efterhånden, hvor flere hundredetusinde danskere hver uge trofast spiller Lørdags Lotto. Dette er der også en god grund til, for det er nemt at komme i gang med Lørdags Lotto og dermed hurtigt have chancen for at vinde flere millioner kroner. Danske Spil garanterer, at der hver eneste uge er mindst 8,5 lottomillioner kroner til en enlig vinder med syv rigtige lottotal lørdag, og det kan altså ligeså godt blive dig som naboen. Hvis du ikke er så heldig og dygtig at ramme de syv rigtige vindertal, kan mindre dog også gøre det. Således kan du vinde en lottogevinst i lørdags lotto med syv, seks, fem eller fire rigtige lottotal. Du skal blot huske at indlevere din kupon med lottotal til lørdags lotto inden klokken 16:00 om lørdagen, og så er du klar til lottotrækningen, som vises i TV på DR kort før klokken 18:30.

Lottotal fra Lørdags Lotto

Efteråret 1989 var i den grad et tidspunkt med masser af begivenheder. I Berlin blev Berlin-muren væltet, jerntæppet krakelerede ned gennem Europa og så fik Danmark lørdags lotto. Lørdag d. 7. oktober blev det første lottotal fra lørdags lotto nemlig trukket, og siden da er rigtig mange lottotal lørdag blevet udtrukket og over 2.500 lottomillionærer fundet. I de over 20 år, som lørdags lotto efterhånden har eksisteret, har Danske Spil prøvet flere tiltag af, men sådan som Lørdags Lotto kendes i dag, fungerer det med, at der udtrækkes syv rigtige vindertal samt et tillægstal. Herefter udtrækkes også de vindende jokertal, som kan tilkøbes ens lottokupon for 10 kroner for to rækker. Mange ting har ændret sig i verden siden 1989, men Lørdags Lotto er altså fortsat et af de allermest populære pengespil - hvis ikke det mest populære - i Danmark nu til dags.

Lørdags Lotto - få dine egne lottotal lørdag

Er du ikke helt tilfreds eller tryg ved, at Danske Spil automatisk spytter ti rækker LynLotto ud til dig på Danskespil.dk eller i din tipskiosk, så kan du selv gå i gang med at vælge din lottotal lørdag. Her på Vindertal.com gør vi dette langt nemmere og meget mere interessant for dig, da vi har samlet lottostatistik fra samtlige lottotrækninger siden 1989. Her har du mulighed for dykke ned i lørdags lotto tendenser så som hvornår bestemte lottotal udtrækkes, hvordan vindertallene ser ud i ulige uger og så videre. Alt dette kan være med til at give dig et bedre overblik over og forståelse af, hvordan vindertallene i lørdags lotto bliver udtrukket. Det bedste af det hele er dog, at du med lørdags lotto statistikken kan være med til at gøre dig selv klogere på tendenser og faktorer, så du måske kan øge dine chancer for at vinde i lørdags lotto i stedet for at sætte din lid til Danske Spils ti tilfældige lørdags lotto rækker.

Godt i gang med lørdags lotto og lottotal

Inden du går i gang med at studere lørdags lotto statistik, bør du dog lige være sikker på, hvordan det nu er, at lørdags lotto fungerer efter 20 år i Danske Spils udbud. På Vindertal.com kan vi hjælpe dig med at blive klogere på lottosystemer, statistik, hvordan og hvornår en lottotrækning foregår og så videre. Alt dette kan klæde dig på til, at du kan gå i gang med jagten på de mange lottomillioner, og der er bestemt ingen grund til at minimere ens vinderchancer i hverken lørdags lotto, skrabespil, online casino og bingo eller lignende.

Af Peter Larsen
Google+:

Nyheder

Jackpots

EuroMillions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Powerball
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Mega Millions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!

Google+

Facebook