Euromillions

Euromillions er et af de mest kendte lotterier i hele verden. Det er europæisk, men spilles i dag af lotto-elskere over hele verden. Det er der selvfølgelig en grund til. Spiller du med i Euromillions, er du med i kampen om at få fingre i de største jackpots i verden.

Spil Euro Millions

Spil med i Euromillions

Så. Er du klar til at tage chancen i Euromillions og få mulighed for at blive den næste mangemillionær? Få fat på din personlige kupon ved at følge nedenstående procedure:

1. Gå til TheLotter.com - klik her!

2. Vælg om du vil spille 3 eller 5 rækker.

3. Vælg dine 5 vindertal.

4. Vælg dine 2 Lucky Stars.

5. Tryk “Play” og opret din personlige konto.

6. Betal for dine kuponer. Du modtager herefter kvittering og kuponer direkte i din mailboks.

Resultater fra Euromillions

Se de seneste resultater med vindertal og gevinster fra Euromillions >>

Hvad er Euromillions? 

Euromillions er - som det velkendte danske Lotto - et talsspil. Det går ud på at forudsige den række af tal, som bliver udtrukket hver uge. I Euromillions får du chancen for at spille med to gange om ugen. Der er udtrækning hver tirsdag og fredag hele året. Der er altså hele 104 trækninger årligt, og hver eneste gang er der kæmpe puljer på spil og masser af chancer for at få jackpot.

Bedst af det hele er, at gevinsterne udbetales i skattefrie engangsbeløb! Euromillions blev lanceret i 2004 og har siden kun vokset sig større. I dag er det verdens største multinationale lotteri.

Det er nemt at spille med i Euromillions. Alle kan være med, og med denne guide ved hånden er du allerede et skridt nærmere din chance for den helt store gevinst.

Minimum 75.000.000 kroner i jackpotten i Euromillions - SPIL HER >>

Hvordan spiller jeg Euromillions?

En kupon til Euromillions består af to felter. Et felt med tallene fra 1-50 og et felt med tallene fra 1-11. For hver række du ønsker at spille, vælger du først fem tal i det første felt - dine vindertal. Herefter vælger du to tal i det sidste felt. Dette er dine dine bonustal, også kaldet Lucky Stars. De tal du krydser af, er de tal du regner med bliver udtrukket ved næste Euromillions-udtrækning.

Minimum 75.000.000 kroner i jackpotten i Euromillions - SPIL HER >>

Hvad skal der til for at få gevinst? 

I Euromillions er der mange chancer for at få gevinst. Der er i alt 13 mulige kombinationer som udløser en præmie. Den helt store gevinst - Euromillion Jackpot - udløses hvis du rammer alle fem vindertal og de to Lucky Stars.  

Hele gevinstrækken ser ud som følgende:

5 vindertal + 2 Lucky Stars
5 vindertal + 1 Lucky Star
5 vindertal
4 vindertal + 2 Lucky Stars
4 vindertal + 1 Lucky Stars
4 vindertal
3 vindertal + 2 Lucky Stars
2 vindertal + 2 Lucky Stars
3 vindertal + 1 Lucky Star
3 vindertal
1 vindertal + 2 Lucky Stars
2 vindertal + 1 Lucky Star
2 vindertal

Der er altså rigtig gode muligheder for at ramme en af Euromillions mange Jackpots.

Minimum 75.000.000 kroner i jackpotten i Euromillions - SPIL HER >>

Hvad vinder jeg?

Euromillions lotteriet er kendt for en svimlende høj gevinstpulje. Bliver førstepræmien og den helt store jackpot ikke udtrukket, ruller den videre til næste trækning. Som noget helt særskilt har Euromillions et puljeloft, men selv med det kan den helt store jackpot ramme €190.000.000! Og der er altid minimum €15 millioner at gå efter i puljen. 

Og der er virkelig udtrukket historisk høje præmier i Euromillions-lotteriet. Et enkelt kig tilbage viser udtrækninger på enkeltkuponer på €126.231.764, €185.000.000 og €115.436.126. Selv udtrækninger, hvor gevinsten er fordelt på flere gevinster, har givet præmieudbetalinger på 60-90 millioner euro. Skattefrit!

Minimum 75.000.000 kroner i jackpotten i Euromillions - SPIL HER >>

Ekstra trækning = Supertrækning

I Euromillions er der en helt speciel chance for at vinde den helt store gevinst. Cirka to gange om året laver Euromillions nemlig en ekstra trækning - det såkaldte ‘Superdraw’ Tidspunktet for denne trækning holdes altid hemmelig lige til det sidste - men én ting er sikkert, jackpotten i denne trækning vil altid være ekstra høj. Her garanterer Euromillions et minimum på €100.000.000. 

Superdraw er ganske enkelt endnu en chance for at få millionærdrømmen til at gå i opfyldelse.

Din chance for et lod i et af verdens største lotterier er kun få klik væk. Tænk hvis du vandt!

Spil Euro Millions

 

Nyheder

Jackpots

EuroMillions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Powerball
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Mega Millions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!

Google+

Facebook