EuroJackpot 

EuroJackpot er et forholdsvis nyt fælles europæisk lottospil. Det blev lanceret i 2012 og siden har populariteten af spillet været støt stigende. Det har selvfølgelig sine grunde. Selve spillet er simpelt, tilgængeligt for alle og vigtigst af alt - gevinsternes størrelse er i en klasse for sig.

Så. Hvis du kan lide at spille lotto og går og drømmer om at få fingrene i en af de helt store lottogevinster, så er EuroJackpot uden tvivl noget for dig!

EuroJackpot er - ligesom de andre lottospil på markedet - et talspil. Det kan siges ganske kort. Det handler om at forudsige den række af tal, som bliver udtrukket hver uge. 

Der bliver udtrukket hver fredag hele året rundt, så én gang om ugen har du mulighed for at trække den helt store gevinst hjem.

Vindertal og resultater fra EuroJackpot

Du kan se de seneste resultater fra EuroJackpot - eller kigge langt bagud i trækningerne - på Danske Spils hjemmeside. Så kan du slå de rigtige tal og resultater op og se, om du har vundet i EuropJackpot.

Regler

Det er nemt at spille EuroJackpot. En kupon består af to felter. Først et felt med tallene fra 1-50 og efterfølgende et felt med tallene fra 1-10. Tallene i det sidste felt er angivet som stjerner. Du skal nu vælge, hvor mange rækker du har lyst til at spille. I EuroJackpot kan du spille helt ned til en enkelt række.

Først markerer du 5 tal i det første felt. Disse tal er dine hovedtal. Dernæst vælger du to tal i det næste felt. Det er dine stjernetal. De syv tal udgør til sammen din række. Ønsker du at spille flere rækker, gentager du blot proceduren i den næste række på kuponen.

Endelig vælger du, om din kupon skal være til en enkelt uge, eller om du vil forlænge den i flere. Du kan forlænge din kupon i op til 5 uger.

Du har også - som i de andre danske lottospil - mulighed for at lade en computer sammensætte din kupon. Du vælger bare “lynkupon” og beslutter dig for antal rækker og uger.

Du skal være 18 år for at købe en EuroJackpot kupon og prisen for at spille er 15 kr pr. række.

Gevinster

I EuroJackpot er der mange vinderchancer. Der er hele 12 forskellige kombinationer, som udløser en gevinst. Den helt store gevinst bliver udbetalt, når en heldig spiller rammer alle 5 hovedtal og de to stjernetal på samme række.

Hele gevinstrækken ser ud som følger: 

5 hovedtal + 2 stjernetal

5 hovedtal + 1 stjernetal

5 hovedtal

4 hovedtal + 2 stjernetal

4 hovedtal + 1 stjernetal

4 hovedtal

3 hovedtal + 2 stjernetal

2 hovedtal + 2 stjernetal

3 hovedtal + 1 stjernetal

3 hovedtal

1 hovedtal + 2 stjernetal

2 hovedtal + 1 stjernetal

Der er altså rigtig gode muligheder for at løbe af med en af de mange gevinster i EuroJackpot.

Det kan du vinde

I EuroJackpot er gevinsterne rigtig høje! 

Der er en gevinstgaranti på mindst 10 millioner euro til førstepræmien - altså til den spiller som rammer alle fem hovedtal og de to stjernetal - i Danmark starter jackpotten dog på lidt mindre i form af 63 millioner. Bliver der ikke trukket en vinder, ruller puljen videre til ugen efter. Det betyder også, at puljen hurtigt kan eksplodere og det er ikke sjældent, at den når helt i top! De fleste husker vist stadig den heldige dansker, som vandt over 135 milllioner på en EuroJackpot-kupon købt i en kiosk.

I EuroJackpot er der et gevinstloft på jackpotpuljen. Vokser den sig større end 90 millioner euro, fordeles pengene automatisk nedad i gevinstrækken. Det betyder, at det ikke kun er selve jackpotten som udløser en stor gevinst. 2. præmien ligger typisk på 1-2 millioner og 12. præmien omkring 50 kr. 

Sådan spiller du EuroJackpot

Hvis du er klar til at tage del i kampen om de mange millioner og ønsker at købe en kupon, har du flere muligheder.

Du kan gå til din lokale lottoforhandler - udfylde din kupon efter ovenstående procedure eller bede om en lyn-EuroJackpot.

Du kan også udfylde din kupon elektronisk på Danske Spils hjemmeside. Her har du ligeledes mulighed for både at lade computeren bestemme eller selv klikke dig frem til de kombinationer, du ønsker.

Når du udfylder din kupon elektronisk, har du også mulighed for at benytte dig af funktionen “lykketal”. Her vælger du ét eller flere lykketal. Lykketal er de tal, som du ved du vil have til at figurere i dine rækker. Når dine lykketal er registreret, vælger computeren resten tilfældigt.

Når din kupon er udfyldt, indsendt og betalt er der kun tilbage at krydse fingre for, at heldet falder ud til din fordel den efterfølgende fredag.

Nyheder

Jackpots

EuroMillions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Powerball
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!
Mega Millions
Næste trækning:
Jackpot:
Spil med nu!

Google+

Facebook