Lotto vindertal - få dem her

Vælg Lørdags Lotto eller Onsdags Lotto, eventuelt antal lykketal og så antal lottorækker. Så er du klar til at genere dine lotto vindertal til den kommende lottotrækning!

Vælg spil

Vælg evt. lykketal

Vælg op til 6 lykketal, som vil gå igen på alle rækker.

Vælg antal rækker

Jeg vil have mine vindertal nu!

Lørdags lotto vindertal - vælg dem med omhu

Kender vi ikke alle det, at vi har mere tillid til nogle lørdags lotto vindertal end andre? Sådan har de fleste det nok, og det er netop det, vi her på Vindertal kan gøre nemmere for dig. Du kan således kigge i vores store sektion med lottostatistik for at finde præcis de lotto vindertal, som du tror mest på. Gider du ikke sidde og nørkle med lottostatistik har du dog også andre muligheder, og én af dem finder du blandt andet her under menupunktet "Dine vindertal". Her kan du nemlig hurtigt og enkelt få mellem én og ti rækker med lørdags lotto lottotal og onsdags lotto vindertal.

Onsdags lotto vindertal - sådan finder du lotto vindertal

Du kan bruge siden "Dine vindertal" på flere måder. Den nemmeste og hurtigste måde at gøre brug af "Dine vindertal" på, er ved at bruge lottogeneratoren som et alternativ til Danske Spils LynLotto. Her på Vindertal er der bare den store fordel, at du - inden du vælger at købe lottotallene hos Danske Spil - kan tjekke dem igennem og kvit og frit genere nogle nye lotto vindertal alle de gange du måtte have lyst til dette. Hos Danske Spil kan du ikke se dine onsdags lotto vindertal eller lørdags lotto vindertal ved køb af en LynLotto, før du har betalt ved kasse 1. Her på Vindertal kan du altså sidde i ro og mag ved computeren og genere alle de lørdags lotto vindertal, som du har lyst til, og er du ikke tilfreds med dem, som systemet spytter ud, så generer du blot nogle nye lottotal. Du kan desuden printe disse vindertal ud, hvis du vil have dem med i kiosken og spille dem, så du ikke skal til at have gang i kuglepen og papir.

Dine vindertal - gør brug af lykketal

Synes du, at det kan være lidt svært at finde henholdsvis syv og seks rigtige lørdags lotto vindertal og onsdags lotto vindertal, kan du få hjælp med lykkelotto. Med lykkelotto fungerer det således, at du ved lørdags lotto vælger mellem et og seks lykketal, mens det gælder et til fem lykketal i onsdags lottotal. Disse lykketal vælger du helt selv og på samme måde, som udfyldte du en almindelig lottokupon. Når du ikke mener, at du selv kan komme på flere gode vindertal i en lottorække, så beder du blot systemet om at udfylde resten, og på den måde får du enten de syv eller seks vindertal, som du skal bruge. Så har du nok allerede regnet ud, at du på den måde kombinerer dine egne vindertal med dem, som systemet foreslår, og det betyder egentlig, at du kombinerer en almindelig lotto med selvvalgte vindertal med en LynLotto. Du har altså en unik chance for selv at bestemme, hvor meget indflydelse du vil have på lottotallene, og så lader du resten være op til Vindertal.coms generator. Du kan - ligesom med anden brug af lottogeneratoren her på siden - altid vælge at få kørt nogle nye lottotal ud af systemet kvit og frit.

Af Peter Larsen
Google+:

Nyheder

Jackpots

EuroMillions
Næste udtrækningsdato : Fri, 31 Jul 2015 19:00:00 GMT
Næste Jackpot udtrækning : € 25,000,000
Køb dine lotterilodder nu!
Powerball
Næste udtrækningsdato : Sun, 02 Aug 2015 03:00:00 GMT
Næste Jackpot udtrækning : $ 110,000,000
Køb dine lotterilodder nu!
Mega Millions
Næste udtrækningsdato : Sat, 01 Aug 2015 03:00:00 GMT
Næste Jackpot udtrækning : $ 25,000,000
Køb dine lotterilodder nu!

Google+

Facebook